Почетна

СРЕЌНИ БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ

СРЕЌНИ БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ

Почитувани во името на раководството на Македонскиот полициски синдикат и во мое лично име, на сите членови на Македонскиот полициски...
ПОЖРТВУВАНОСТ НА ДЕЛО

ПОЖРТВУВАНОСТ НА ДЕЛО

Денес 31.12.2020 година во Штип Претседателот на МПС Д-р Марјан Кицев и Началникот на СВР Штип Марјан Коцев, придружувани од...
2020…година која ќе сакаме да ја заборавиме поради COVID-19 и проблемите кои ги создаде пандемијата..

2020…година која ќе сакаме да ја заборавиме поради COVID-19 и проблемите кои ги создаде пандемијата..

Но затоа ќе ја запаметиме по многубројните успешни проекти..по меѓусебната сплотеност,хуманоста и желбата да се застане гордо пред предизвикот.. Со...
ПРОДОЛЖУВААТ АКТИВНОСТИТЕ СО ЕДУКАТИВНИОТ ПРОЕКТ НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ И МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ

ПРОДОЛЖУВААТ АКТИВНОСТИТЕ СО ЕДУКАТИВНИОТ ПРОЕКТ НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ И МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ

Денес во Касарната во Ѓорче Петров во Единицата за интервентна полиција со членовите на МПС од Советот на МПС Скопје...

Биди член на МПС, пополни пристапница

 • МАКЕДОНСКИ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ
 • Адреса: ул.„Мирче Ацев“ бр.4 во (11-кат во зградата на Сојузот на синдикатите на Македонија)
 • Телефон: 02 31 23 229
 • Фах: 02 32 22 917
 • Е мail: mps@mps.mk

  Вашето Име и Презиме (задолжително)

  Вашиот ЕМБГ (задолжително)

  Вашиот mail (задолжително)

  Вработен во (задолжително)