Контакт

 • МАКЕДОНСКИ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ

 • Адреса: ул.„Мирче Ацев“ бр.4 во (11-кат во зградата на Сојузот на синдикатите на Македонија)

 • Телефон: 02 31 23 229

 • Фах: 02 32 22 917

 • Е мail: mps@mps.mk

  Вашето име (задолжително)

  Вашиот mail (задолжително)

  Предмет

  Порака