Почетна

🇲🇰ЧЕСТИТ 8-МИ СЕПТЕМВРИ ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА🇲🇰

🇲🇰ЧЕСТИТ 8-МИ СЕПТЕМВРИ ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА🇲🇰

Претседателот на Македонскиот полициски синдикат Д-р Марјан Кицев на сите свои членови и воопшто на сите вработени во Министерството за...
ЧЕСТИТКИ ПО ПОВОД ИЗБОРОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ Е ЗА ПОТПРЕСЕДАТЕЛ НА СОВЕТОТ НА ССМ ЗА ЈАВЕН СЕКТОР

ЧЕСТИТКИ ПО ПОВОД ИЗБОРОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ Е ЗА ПОТПРЕСЕДАТЕЛ НА СОВЕТОТ НА ССМ ЗА ЈАВЕН СЕКТОР

Почитувани, на ден 04.09.2020 година,  Советот на Сојузот на синдикатите на Македонија на својата прва  седница, за Потпретседател на Советот...
Македонскиот полициски синдикат како единствен репрезентативен синдикат во Министерството за внатрешни работи, Агенцијата за Разузнавање, Агенцијата за Национална безбедност и Управата за финансиска полиција со обраќање до своето членство и до јавноста !!
ПОТПИШАН КОЛЕКТИВЕН ДОГОВОР ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО АГЕНЦИЈАТА ЗА НАЦИОНАЛНА БЕЗБЕДНОСТ

ПОТПИШАН КОЛЕКТИВЕН ДОГОВОР ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО АГЕНЦИЈАТА ЗА НАЦИОНАЛНА БЕЗБЕДНОСТ

Денес во Скопје на денот од годишнината од формирањето на Агенцијата за национална безбедност на РСМ , Претседателот на Македонскиот...

Биди член на МПС, пополни пристапница

  • МАКЕДОНСКИ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ
  • Адреса: ул.„Мирче Ацев“ бр.4 во (11-кат во зградата на Сојузот на синдикатите на Македонија)
  • Телефон: 02 31 23 229
  • Фах: 02 32 22 917
  • Е мail: mps@mps.mk

Вашето Име и Презиме (задолжително)

Вашиот ЕМБГ (задолжително)

Вашиот mail (задолжително)

Вработен во (задолжително)