ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЧЛЕНОВИТЕ НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ И ЧЛЕНОВИТЕ НА НИВНИТЕ СЕМЕЈСТВА КОИ ДОПОЛНИТЕЛНО СЕ ОСИГУРАНИ ВО ТРИГЛАВ ОСИГУРУВАЊЕ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *