РАБОТНА ПОСЕТА НА ПОСЕТА НА МОБИЛНАТА ЕДИНИЦА ЗА БЕЗБЕДНОСТ ВО ПАТНИОТ СООБРАЌАЈ “АВТОПАТНА ПЕТРОВЕЦ”

Денес 10.11.2020 година претседателот на Македонскиот полициски синдикат Д-р Марјан Кицев и генералниот секретар на МПС Киро Трајковски, придружувани од претседателот на Совет Специјални единици Блажо Димитриев и претседателот на ОО Мобилни единици Горанче Стојаноски беа работна посета на Мобилна единица за БСП,Автопатна Петровец.

Ова е уште една посета која е во рамки на програмските определби на раководството на Македонскиот полициски синдикат за директен контак со колегите на терен и увид во условите за работа.

При посетата со цел подобрување на работните услови на вработените и членовите на МПС имнбеа поделени флуоресцентни елеци за работа кој се обезбедени од средствата за тековно функционирање на Македонскиот полициски синдикат.

Акцијата на Македонскиот полициски синдикат ширум републиката за создавање на побезбедна работна средина и безбедни и здрави услови при работа на своите членови продолжува ‼️

ГИ ПОДОБРУВАМЕ НА УСЛОВИТЕ НА РАБОТА ‼️

Ваш МАКЕДОНСКИ 🇲🇰
ПОЛИЦИСКИ 👮‍♂️
СИНДИКАТ✊

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *