Контакт

  • МАКЕДОНСКИ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ

  • Адреса: ул.„Мирче Ацев“ бр.4 во (11-кат во зградата на Сојузот на синдикатите на Македонија)

  • Телефон: 02 31 23 229

  • Фах: 02 32 22 917

  • Е мail: mps@mps.mk

Вашето име (задолжително)

Вашиот mail (задолжително)

Предмет

Порака